julia capulet

uppdatering 16 augusti 2016
Och så var det en oehört lång tid sedan jag senast skrev i bloggen, once again.
Låg i sängen med en värmekudde på bröstet och läste ''Arvet efter dig''. 10 sidor in i boken började ögonlocken svacka och jag la mig och spaceade ut totalt. Allt från marockanska vegangrytor till Heath Ledger i Calvin Cleins. Fick ett plötsligt ryck och sprang ner och bestämde mig för att skriva ett blogginlägg.
 
11:16
 
Tiden har gått så fruktansvärt snabbt. Sedan jag sist gav en inblick i mitt liv har jag tumlat omkring på gator full klockan 3 på natten och skrikit mig hes till melodier av Maggio och Timbuktu. Jag har ätit oberäkneligt många pastarätter och kysst så mina läppar blivit uttorkade. Jag har skrattat tills magen inte klarat av mer och min smilegrop blivit dubbelt så stor än vad den är idag. Fötterna har gett vika efter flera dagars dansande och jag har pratat fyra olika språk, så jag har.
 
För att sammanfatta denna fantastiska sommar får jag använda mig av lite bilder, som vanligt.
 
Var på studentfest i Danmark och lärde mig hur dansk student firas. Åt den godaste falafeln klockan 3 på natten och studsade full runt i Köpenhamns gator. Åkte till kärleken dagen efter och spenderade några dagar i huvudstaden och blev kysst i parisehjulet på Tivolit och fick lovord om kärleken. 
Var på Bråvallafestivalen i Norrköping med mitt Tequila Dreamteam. Startade morgonarna med kakor och vin och sjöng till Daniel Adams-ray. Dansade oss till festivalområdet och skrek och hoppade hela dagarna. Träffade underbara människor och gick på skitiga baja-major. Lerade er mina nya pjucks, men vad gör det om hundra år när allting kommer till? Shottade sprit ur provrör och spillde rödvin som vanligt. 
Pojkvännen kom till Markaryd och träffade bästa vännerna. Var på älgsafarit och grillade i en djurpark till ljudet av Hellström i mobilhögtalaren.
 
 
Åkte några dagar efter Bråvalla till Berlin för att möta upp med min andra halva Felicia. Tog in på ett lyxhotell med en kille vi träffade i Vietnam som visade sig vara någon helt annan än han var när vi sist träffade honom. Felicia åt bratwurst i mängder och jag letade galet efter den omtalade Berlinska falafeln, men det slutade med en kinesisk wook som smakade bajs. Rymde ifrån hotellet klockan 2 på natten och slutade upp på ett hotell där vi låg och bara snackade skit tills solen gick upp. 
Var i Köpenhamn ytterligare gånger än vad som nämnt såklart. En gång med ett härligt gäng från hembygden. Startade dagen vid 12 med mojitos och Små Gröna.Fortsattes med cigarrer, nachos, spyor, shots i mängder och öl såklart. Lämnade gänget för att mötas upp med killen igen efter att han varit på Corsica i någon vecka och hade ännu en underbar vecka med kärleken av mitt liv.
 
 
Tog flyget en onsdag till Cluj-Napoca i Rumänien, en ubertur senare möttes jag av två halvfulla hjärtegullisar som kramade om mig och tog hand om mig tills jag också blev påverkad av alkoholen. Vi köade i flera timmar till den efterlängtade house-festivalen "Untold" och skrek halsen av oss i toner av Galantis, Martin Garrix och Afrojack. Drack Cranberry Vodka och shotade Absinthe dagarna lång. Åt godaste nudelwokarna och dansade och skrek till klockan 5 på natten. Gud vad vi var lyckliga. Lungorna fyllda av house och gräsdoft, fötterna sprängandes och hjärtat dunkande i all takt med musiken.
Var hemma en dag och arbetade och åkte sedan vidare mot Köpenhamn för att träffa hjärtat ännu en gång. Hade otur med vädret men vi kämpade oss ändå till Christiania för att se vad det var alla pratade om. En ganska härlig upplevelse men likväl inget för mig. Ganska miserabelt att se, men ändå en upplevelse och fruktansvärt god falafel. Gud vad jag pratar om falafel. Sprang efter ett par finskor och slutade upp med ett par 79kronors ballerinaskor från H&M som jag använde på ett 60årskalas. Blev nedsupen under bordet med rödvin och träffade hela feta danska släkten. Hade en underbar kväll/natt och vaknade upp till doften av baksmälla och äppelpaj. 
 
Har rent ut sagt haft en helt obeskrivligt bra sommar so far. Vi har än så länge några veckor kvar av augusti och har vi tur är det fint i september med. Jag har en konsert inplanerad och en flytt till Köpehamn i slutet av augusti. Jag har dessutom fått en erbjudan om ett jobb på ett Marockanskt Café i storstaden och mitt hjärta kan inte sprudla av mer glädje än vad det gör nu.