julia capulet

förra veckan
SUGEER PÅ ATT BLOGGA. förlåt :(
förra veckan var rätt hektiskt. gymmade, fick besök av pojken som stannat hemma pga. att han va sjuuk, var på välgörenhetskonsert och blev sjuk! vilade därför tors-lördag, hade finaste pojken på besök igeen och fastän vi träffas varje helg känns det bara efter en dag som ett stort hål i själen och jag saknar honom så. igår (söndags) efter massa vilodagar gav jag därför allt på gymmet - sprang 20 minuter på löpbandet och kände mig nästan svimfärdig sen (haha märks att ens kondition suger), därefter blev det ett bröst-mage-vader pass. tog nästan 2 timmar, riktigt skönt! idag har jag varit på väla hela dagen med mammi. köpte lite väl mycket kläder hehe. ett par svarta dr.denim, en tröja och en cardigan från h&m, en fin blus och ett par byxor jag velat ha apalänge från bikbok! nööjd :)
kom hem, sov lite och drog sedan till gymmet för att köra mina två favoritmuskelgrupper - axlar och triceps!
klarade 20 kg på dips på bänk, 2 set (brukar köra 17.5x3)! + 14 dips på ställning utan assistans (klarade 12 förra gången) YÄÄÄSH! testade även celcius för första gången någonsin! smakade bara sötningsmedel, blev inte mer taggad än vanligt men svettades ovanligt mycket för ett styrketräningspass haha.
imorgon har jag inga planer förutom att vi ska hem till momo och äta + träna ben, åhh :( ska eventuellt slänga in ett konditionspass på dagen, mest för att jag inte har något bättre för mig haha. på onsdag kommer bästa ebba hit och stannar tills på torsdag. till helgen blir det förhoppningsvis att hänga med bästa vännerna och träffa bästa pojken!